Skip to main content

Maalämpöpumppu Oilon Lämpöässä on puhtaasti suomalainen

Energiaratkaisut Jouni Helvilä, Lahti

Oilon Lämpöässä maalämpöpumppu on turvallinen valinta. Se on edullinen, ekologinen ja kotimainen. Luotamme Suomalaiseen laatuun.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput

Oilon Lämpöässä maalämpöpumppu tarjoaa kotimaista tekniikkaa, jossa hyödynnetään energiaa suomalaisesta maaperästä, kalliosta ja vesistöstä. Maalämpöä käytetään kaikkien kiinteistöjen lämmitykseen, jäähdytykseen sekä käyttöveden lämmitykseen.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumpuista löytyy aina sopiva laite jokaisen tarpeeseen; uudisrakennuksiin tai olemassa olevan järjestelmän uusimiseen, pientaloihin tai suuriin kiinteistöihin. Autamme valitsemaan oikein erilaisten tuotteiden valikoimasta.

Maalämpöpumppujen tehot ovat kahdesta kW:sta yli 90 kW:n asti.
Kokonaan kotimaista maalämpöä tuotteesta asennukseen!

Mikäli harkitset öljylämmityksestä luopumista, hyödynnä valtion myöntämä tuki. Kysy lisää tai vieraile ELY-keskuksen sivuilla

Selvää säästöä maalämmöllä

Maalämpö on huoleton ja antaa lämpöä sekä jääjhdytystä vuoden jokaisena päivänä. Maahan varastoitunut energia on ehtymätön luonnonvara kesällä ja talvella. Maalämpöpumpun tekniikka huolehtii siitä, että energia saadaan talteen hyvällä hyötysuhteella. Voit säästää jopa 75 % lämmityksen kuluissa.

Olemme apunasi kun valitset maalämpöpumppua. Teemme mitoituslaskelmat ja esittelemme sopivat pumppuvaihtoehdot.

Maalämpöpumpun hankinta kannattaa miettiä perusteellisesti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Olemme apunasi lämpöpumppua valitessasi. Soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!
Ota yhteyttä